ЛОКАЦИЈА –  Алликас е ресторан кој се наоѓа на 5 километри од центарот на градот во пријатна и тивка околина. Се протега на голема зелена површина, каде ресторанскиот дел изнесува 600 м2 и е со капацитет од 250 до 400 гости.

Allikas

Wedding & event center
Aдреса:
ул.Визбегово бр.9 – Скопје
1000 Македонија

tel. 078 332-633

е-маил: info@allikas.mk
web: www.allikas.mk

avada-cafe-logo-footer